Beşiktaş LASK Linz maçı CANLI izle

Beşiktaş LASK Linz maçı CANLI izle

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Vodafone Park'ta LASK Linz ile karşılaşıyor. Maçı CANLI izlemek mümkün...

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunda olan Beşiktaş, gruplara kalmak adına mücadelesini sürdürüyor. B36 Torshavn'ı eleyerek 3. ön eleme turuna kalan Beşiktaş'ın bu turdaki rakibi Avusturya Ligi temsilcisi LASK Linz oldu. Linz ile ilk maçı Vodafone Park'ta oynayacak olan Beşiktaş, ilk maçtan iyi bir sonuç alarak deplasmana rahat gitmek istiyor.

Kritik müsabaka bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 21.00 olarak açıklandı. Öncelikle şunu vurgulamalıyız ki, Beşiktaş ile LASK Linz arasındaki oynanacak maç öncesi ve sonrası tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla takip edebilirsiniz. 

9 Ağustos 2018 (bu akşam) saat TSİ 21:00'da başlayacak olan maç D-Smart'ın Smart Spor kanalından yayınlanacak. Beşiktaş LASK Linz maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Beşiktaş LASK Linz canlı izle" ve "Beşiktaş canlı maç izle" aramalarını yapmaya başladı bile! Taraftarlar, Beşiktaş LASK Linz maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran kuruluş D-Smart'tır. Dolayısıyla yayını Smart Spor'dan başka bir kanalda bulmanız imkansızdır. Beşiktaş'ın resmi kanalı BJK TV'nin de yayın yapma hakkı bulunmuyor. Mücadele Smart Spor HD kanalından canlı ve naklen olarak ekranlara gelecek.

Bilindiği üzere Smart Spor kanalı dijital yayın platformu D-Smart'ın abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve bugünkü maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Smart Spor'da yer alan diğer maçları ve spor karşılaşmalarını izlemenz için, D-Smart'ın Aile-Spor adlı paketine abone olabilirsiniz.

Bu maç dışında Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlık maçları D-Smart'ta futbolseverlerle buluştu. Ayrıca D-Smart abonesi olanlar ek paketle mobil platform D-Smart Go'ya da erişebilir. Smart Spor HD kanalı D-Smart GO'da da yer almaktadır. Eğer D-Smart abonesi ve D-Smart GO ek paketi üyesiysenz aşağıdaki bağlantı ile izleme sayfasına ulaşabilirsiniz:

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

RADYO MAÇ YAYINI

Diğer yandan maçı radyodan dinlemek isterseniz kötü bir haberimiz var. D-Smart'taki bu maçı naklen aktaracak bir radyo kanalı bulunmuyor. 

KAÇAK YAYINLAR

D-Smart abonesi olmayan sporseverler internet üzerinden yapılan kaçak yayınları arıyor. Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar maç yayınlarının izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

YABANCI SPOR KANALLARI

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına üyeyseniz D-Smart'ın anlaşmalı olduğu yabancı kanalların yayın akışlarını takip edebilir, maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçenebilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.