Beşiktaş-LASK Linz maçı muhtemel 11'i!

Beşiktaş-LASK Linz maçı muhtemel 11'i!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında LASK Linz ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde 2. turda  B36 Torshavn takımıyla eşleşen Beşiktaş rakibini rahat geçmiş ve Avusturya ekibi LASK Linz ile eşleşmişti. Siyah-Beyazlılar, LASK Linz karşısında da turu geçip adını bir sonraki tura yazdırmak istiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, LASK Linz karşısında B36 Torshavn maçındaki kadroyu korumanın planlarını yapsa da Adriano'dan gelen haberler moralleri bozdu. Siyah-beyazlı ekipte, hafta sonu yapılan çalışmada sakatlanarak idmanı yarıda bırakan Adriano'nun durumunun netleşmediği ve bu nedenle riske edilmeyeceği belirtildi. Başarılı oyuncu bugünkü son antrenmana da katılmadı.

Maç saatine kadar herhangi bir değişiklik olmazsa Adriano forma giyemeyecek. Öte yandan Atiba, Orkan Çınar ve Umut Nayir da esame listesinde bulunmuyor. Listeye dahil edilen Domagoj Vida ve Ricardo Quaresma'nın ise bu maçta yedek oturması planlanıyor.
Beşiktaş'ın LASK Linz karşısında sahaya şu 11 ile ile çıkması bekleniyor.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Pepe, Necip, Caner, Gary Medel, Tolgay, Lens, Babel, Oğuzhan, Cyle Larin (Futbol Arena)

Etiketler :