Beşiktaş maçı öncesi, Başakşehir'de kadro netleşiyor!

Beşiktaş maçı öncesi, Başakşehir'de kadro netleşiyor!

Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan ve zirve ile arasındaki puan farkını 3'e indiren Beşiktaş, ligin 26. haftasında şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Medipol Başakşehir ile mücadele edecek. Siyah-beyazlı takım, karşılaşmadan galip ayrılarak şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak istiyor.

Başakşehir'de iki önemli eksik!

Ev sahibi Medipol Başakşehir'de, kaptan Emre Belözoğlu ve takımın değişilmez isimlerinden stoper Alexandru Epureanu cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler. Abdullah Avcı, Emre'nin yerine Gökhan İnler'e, Epureanu'nun yokluğunda ise Chedjou ya da Da Costa'ya forma vermesi bekleniyor.

Arda Turan 11'de olacak!

Devre arasında Medipol Başakşehir'e transfer olan Arda Turan'ın da karşılaşmaya 11'de başlaması bekleniyor. Son oynanan ve 4-1 kaybedilen Alanyaspor mücadelesinde sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Arda'nın tamamen iyileştiği ve oynamaya hazır olduğu öğrenildi.

Adebayor dönüyor!

Yine son Alanya maçında takımını yalnız bırakan Togolu forvet Emanuel Adebayor'un da Beşiktaş maçı ile birlikte 11'e dönmesi bekleniyor. Adebayor, Beşiktaş maçının hazırlıklarında takım ile birlikte yer aldı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :