Beşiktaş maçı öncesi Konyaspor'da son durum!

Beşiktaş maçı öncesi Konyaspor'da son durum!

Aytemiz Alanya deplasmanındaki galibiyet ile moral bulan Konyaspor'da Beşiktaş maçı öncesi son durum...

Ajans Beşiktaş - Konyaspor'da taraftarlar karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, dün itibariyle 22 bin biletin satıldığı öğrenildi. Maç saatine kadar biletlerin tamamen bitmesi bekleniyor. Fanatik gazetesine konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, saha avantajıyla bir adım önde olduklarını söyledi. Yılmaz, “Konyaspor bulunduğu konuma layık değil. Buradan kurtulacağız. Beşiktaş’ın gücünü biliyoruz ama görülmemiş bir destek ile oynayacağız. Hep söylüyorum; 12. adamımız taraftarımız. Takım olarak hazırız, inanıyorum ki Beşiktaş’ı yeneceğiz” açıklamasında bulundu.

"BU YENİ BİR KARAR DEĞİL"

Beşiktaş taraftarının maça alınmayacak olmasıyla ilgili de konuşan Başkan Yılmaz, “Bu, sezon başında alınan bir karar. İl Güvenlik Kurulu’nun kararı. Sadece şimdi ortaya çıkıyor, bizim insiyatifimizde bir durum değil” dedi.
 
"GEREKENİ YAPACAKLAR"
 
Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, devre arasının flaş transferleri Eto’o ve Jahovic özelinde de konuştu. İki forvete de çok güvendiğini belirten Yılmaz, “Beşiktaş maçında gerekeni yapacaklardır. Onlardan hem ben hem de Konyasporlular büyük şeyler bekliyor” dedi. Teknik direktör Mehmet Özdilek’in de geçen haftaki Aytemiz Alanya karşılaşmasındaki gibi bu ikiliyi beraber oynatacağı öğrenildi.

Etiketler :