"Beşiktaş maçı öncesi toparlanmak zorundayız"

"Beşiktaş maçı öncesi toparlanmak zorundayız"

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco'da Rony Lopes ve teknik direktör Jardim, Lyon yenilgisi sonrasında konuştu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17 Ekim Salı günü Beşiktaş ile karşılaşacak Monaco'da Rony Lopes ve teknik direktör Leonardo Jardim, Lyon yenilgisi sonrası kısa bir açıklamada bulundu.

Lyon'a uzatma dakikalarında yedikleri golle 2-1 mağlup olan Lyon'da genç oyunculardan Rony Lopes, Beşiktaş maçına kadar toparlanmak zorunda olduklarını söyledi.

Maç sonunda kısa bir açıklama yapan Rony Lopes, ''Maçın son dakikasında çok acımasızca. Aslında ikinci yarıda oyunu kontrol ettik ama skoru kaybettik. Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş maçından önce toplanmak zorundayız. Farklı şartlarda bir maç olacak, biz de buna hazır olmalıyız'' ifadelerini kullandı.

JARDIM: ''DENGELİ BİR MAÇ OLDU''

Teknik direktör Jardim de kısa bir maç değerlendirmesi yaparken, Beşiktaş maçıyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı ve ''Dengeli bir maç oldu. İlk yarıda savunma anlamında zorlandık ama ikinci yarı daha iyiydik. İkinci yarıda fırsatlar da bulduk ama son dakika golünde maç bitti'' dedi. (Sporx)

Etiketler :