Beşiktaş maçında tarihe geçen Jude Bellingham'a rekor bonservis!

Beşiktaş maçında tarihe geçen Jude Bellingham'a rekor bonservis!

Alman ekibi Dortmund'un genç futbolcusu Jude Bellingham Avrupa'yı peşinden koşturuyor. Beşiktaş ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında tarihe geçen genç yıldız için Premier Lig ekibi kesenin ağzını açtı.

Ajans Beşiktaş - Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, Jude Bellingham'ı kadrosuna katmak istediği ancak Dortmund'un genç futbolcuyu kolay kolay bırakma niyetinde olmadığı iddia edildi.

Bild'de yer alan habere göre Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp genç oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Ancak Dortmund ise Bellingham'ı kadroda tutmak için çaba sarf ediyor.

İddialara göre Dortmund ancak 120 Milyon Euro civarı bir bonservis teklifi gelmesi halinde oyuncunun takımdan ayrılmasını düşünebilir.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TARİHİNE GEÇTİ

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a konuk olan Dortmund sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. İlk golü atan Jude Bellingham, Kylian Mbappe’yi (18 yaş 85 gün) geride bırakarak Şampiyonlar Ligi tarihinde üst üste iki maçta gol atan en genç oyuncu oldu (18 yaş 78 gün).

18 yaşındaki genç İngiliz, bu sezon Dortmund forması ile çıktığı 14 maçta 3 gol ve 6 asistlik performans göstermiş durumda. (Skorer)