Beşiktaş Malmö maçına hazır!

Beşiktaş Malmö maçına hazır!

Beşiktaş Swedbank Stadı’nda yaptığı son antrenmanıyla Malmö maçı için hazırlıklarını tamamladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş son antrenmanını maçın oynanacağı Swedbank Stadı’nda yaparak kampa girdi. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenman, koşu çalışması ve 5’e 2 pas çalışmasıyla başladı. Malmö’de yapılan son antrenmanı İkinci Başkan Serdal Adalı, Futbol A Takımdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı ve Transfer Komitesi Üyesi Melih Aydoğdu da izledi.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi I grubundaki rakibi Malmö ile yarın TSİ 22.00'de karşı karşıya gelecek. Beşiktaş rakibini yenerek grupta 2'de 2 yapmak istiyor. Malmö ise grubun ilk maçında deplasmanda Genk'e 2-0 mağlup olmuştu.

BEŞİKTAŞ'IN KADROSU

Kaleciler: Tolga Zengin, Loris Karius

Defans: Pepe, Enzo Roco, Domagoj Vida, Alpay Çelebi, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Adriano Correia

Orta saha: Gary Medel, Dorukhan Toköz, Necip Uysal, Mertcan Açıkgöz, Tolgay Arslan, Ryan Babel, Adem Ljajic, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jeremain Lens

Forvet: Mustafa Pektemek, Vagner Love, Cyle Larin

MALMÖ'YÜ YAKINDAN TANIYALIM

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi I Grubu’ndaki bir diğer rakibi ise İsveç’ten Malmö oldu. Geçen sezonu liginde şampiyon olarak tamamlayan Malmö, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3 ön eleme oynadı. İlk iki turda Kosova’dan Drita’yı ve Romanya’dan Cluj’u geçti. İsveç ekibi 3. ön eleme turunda karşılaştığı Macaristan takımı Mol Vidi’ye elenerek UEFA Avrupa Ligi play-off turunun yolunu tuttu. Danimarka takımlarından Midtjylland’ı bu turda eleyen Malmö, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmaya hak kazanmış oldu. Teknik adamlığını Alman Uwe Rösler’in üstlendiği İsveç ekibi, Allsvenskan Ligi’nde 24. hafta itibariyle 44 puanla 3. sırada yer alıyor. Malmö’nün en pahalı futbolcusu olarak da 1 Milyon 500 bin Euroluk Marco Antonsson dikkat çekiyor.