Beşiktaş, Mandzukic'i bitiriyor!

Beşiktaş, Mandzukic'i bitiriyor!

Beşiktaş, uzun süredir ilgilendiği Mario Mandzukic transferinde mutlu sona yakın. Siyah-beyazlılar, Allegri'nin kararını bekliyor.

Ajans Beşiktaş - Aboubakar ve Demba Ba'nın kiralık sürelerinin dolması nedeniyle mutlaka bir golcü transfer edecek olan Beşiktaş, ses getirecek bir transfere imza atıyor. Beşiktaş, Juventus'tan Mario Mandzukic'i kadrosuna katmak için büyük aşama kaydetti.

Transferde Hırvat yıldızla herhangi bir pürüz yaşamayan Beşiktaş, Juventus Teknik Direktörü Allegri'den oyuncu için gelecek raporu bekliyor. Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi finaline odaklanan Juventus'ta İtalyan çalıştırıcı Allegri, Devler Ligi finalinin hemen ardından Mandzukic ile ilgili kararını verecek ve transferi kabul etmesi durumunda Beşiktaş, Mandzukic'i derhal kadrosuna katacak.

ALLEGRI, MERKEZDEN KANATLARA ÇEKTİ
Forvetin merkezinde görev yapmasına rağmen Allegri tarafından kanatlarda tercih edilen Mandzukic, bu sezon İtalyan devinde görev aldığı maçlarda büyük katkı sağladı. 32 Serie A, 10 Şampiyonlar Ligi ve 4 İtalya Kupası maçı olmak üzere toplamda 46 karşılaşmaya çıkan Hırvat yıldız, bu maçlarda 9 gol ve 4 asistlik skor katkısı sağladı. (Goal/Ufuk Kaan Karacan)