Beşiktaş medya sorumlusu Selim Şakarcan da dava açıyor!

Beşiktaş medya sorumlusu Selim Şakarcan da dava açıyor!

Beşiktaş Futbol A Takım Medya Sorumlusu Selim Şakarcan da dava açıyor...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçı, maç içerisi ve maç sonrasında yaşananlar ile gündemden düşmüyor. Mücadele içerisinde Beşiktaşlı futbolculara bıçak atılırken, maç sonunda da Konyasporlu taraftarlar sahaya indi ve Beşiktaşlı futbolcular ciddi tehlike atlattı. Bu olaylar üzerine Konyaspor Konyaspor Kulübü, resmi sitesinden bir açıklama yayınladı. Siyah-beyazlı taraftarları suçlayarak, "Vandallar" yorumunun yapıldığı açıklamada, Ahmet Ateş ve Selim Şakarcan için de bazı cümleler kullandı. Bu durum üzerine Beşiktaş Futbol A Takım Medya Sorumlusu Selim Şakarcan bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama:

Konyaspor Kulübü'nün bugün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada yer alan şahsımla ilgili iddialar tamamen asılsızdır.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte yaşanan olaylarda başta futbolcularımız olmak üzere kimsenin zarar görmemesi ve gerginliğin sona ermesi adına elimden gelen çabayı sergiledim.

Olaylar sırasında sahaya girip bizlere saldıran taraftar kılıklı "vandallara" sözlü tepkim dışında; Konyaspor Kulübü'nün asılsız iddialarında yer alan futbolcularına ve yöneticilerine küfürler savurmam söz konusu değildir. Aksine flaş röportaj alanında ve soyunma odası koridorunda karşılaştığım Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, takım kaptanı Ali Çamdalı ve medya sorumlusu Seyit Ali Gülcan'ı tebrik ettiğime de bizzat kendileri şahittir.

Konyaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamalarla ilgili gerekli hukuki haklarımı kullanarak yasal işlem başlatacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum.

Selim Şakarcan
Beşiktaş Futbol A Takım
Medya Sorumlusu

Etiketler :