Beşiktaş, Mensah için Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı ile görüştü

Beşiktaş, Mensah için Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı ile görüştü

Beşiktaş yönetimi Mensah transferini görüşmek için Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile bir araya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Mensah transferinde atağa geçti. Siyah beyazlılar, Galatasaray'ın da gündeminde olan Kayserispor'un yıldızı Mensah için Başkan Berna Gözbaşı ile görüşme gerçekleştirdi. 

Beşiktaş yönetimi, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile Etiler'de Mensah transferini görüşmek için bir araya geldi. Galatasaray'ın da istediği yıldız futbolcuyu Kayserispor yönetimi maddi nedenler nedeniyle satmak istiyor.  Beşiktaş, daha önce de Mensah için zemin yoklamasına rağmen herhangi bir somut gelişme yaşanmamıştı. Siyah beyazlılar sezonun sona ermesinin ardından bu transferde atağa kalktı ve Berna Gözbaşı ile şartları görüşmek üzere bir araya geldi. 

Futbol Arena muhabiri Abdülkadir Paslıoğlu, gelişmeleri aktardı. Paslıoğlu, "Beşiktaş fiyat arttırdı. Mensah da Beşiktaş'a daha sıcak bakıyor ve şu anda siyah beyazlılar, transferde Galatasaray'ın bir adım önüne geçti." şeklinde son gelişmeleri aktardı. Bernard Mensah geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla ligde 25 maçta 5 gol attı ve 8 asist yaptı. 

Etiketler :