"Beşiktaş meydan okuyor"

"Beşiktaş meydan okuyor"

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Spor yazarları bol gollü geçen maçı bugünkü köşelerinden değerlendirdiler. Onlardan biri de Sabah gazetesi yazarı Fatih Doğan'dı. Doğan'ın bugünkü köşesinde şu satırlar öne çıktı:

"Beşiktaş gerek kadro derinliği, gerek oyun kalitesi ve gerekse uyumlu bir takım görüntüsüyle içi dışı sağlam bir şekilde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Beşiktaş kırılgan ve içi boş bir takım olsa Karabük'te maçın başında Halis Özkahya tarafından penaltısı verilmediğinde dağılırdı. Ancak tam tersi İsrail'de Beer Sheva maçında 3-1'lik zafere koştu.

Dün kendi evinde Akhisar karşısında yine maçın başında, 3. dakikada bu sefer Barış Şimşek, Oğuzhan'ın düşürülmesinde penaltıyı çalmadı.

QUARESMA VE ATIBA

Şenol Güneş'in çoğu kişinin düşüncesinin aksine sarı kart sınırındaki Quaresma, Atiba ve Gökhan Gönül'ü sahaya sürmesi, "İyi oyuncu bu stresle oynayıp ceza almadan maçı bitiren oyuncudur" tavrıydı. Quaresma ve Atiba sahanın en iyisiydi. Gökhan Gönül de onlardan geri kalır gibi değildi.

RAKİPLERİNE MEYDAN OKUYOR

Cenk'in golü çalışılmış bir pozisyon, Talisca'nın golü kalite kokuyordu. Sahada bulduğu fırsatı değerlendirmek için gerekenden fazlasını yapmaya çalışan ve zaman zaman hatalar yapan Atınç'a attığı gol çok iyi geldi. Bu güven onu daha da güzelleştirecektir. Beşiktaş önce coşkusuyla, sonra oyunuyla ve de puan cetvelindeki konumuyla şampiyonluk adaylarına adeta meydan okuyor: Aldım başımı gidiyorum."

Etiketler :