Beşiktaş, milli futbolcuyu hedefine mi aldı?

Beşiktaş, milli futbolcuyu hedefine mi aldı?

Alman Bild gazetesinin haberine göre Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı oyuncunun peşine düştü.

Ajans Beşiktaş - Alman Bild gazetesinin haberinde Berkay Özcan'ın Beşiktaş ve Fenerbahçe tarafından yakından takip edildiği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin önümüzdeki yaz için bir girişimde bulunmayı planladığı, Beşiktaş'ın ise ara transfer döneminde bir hamle yapabileceği kaydedildi.

Stuttgart ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki orta saha, Tayfun Korkut döneminde sadece 6 dakika süre alabilmişti. Milli oyuncu, Weinzierl'in gelişiyle birlikte iki maçta toplam 46 dakika forma giydi. Karlsruhe altyapısından yetişen Berkay 2013'te Stuttgart'a geçmişti. Genç oyuncu, 14 Ekim'de A Milli Takımımız'ın Rusya'ya 2-0 kaybettiği maçta oyuna sonradan girip ilk kez bir resmi maçta milli takım formasını giymişti.

Almanya doğumlu futbolcu hücuma yönelik orta saha olarak oynuyor ve sağ ayağını kullanıyor. Güncel Transfermarkt değeri ise 2.5 milyon euro. Berkay, Stuttgart'ın Frankfurt'a 3-0 kaybettiği maçın devre arasında oyuna girmiş ancak 85'te ayak bileğinden sakatlanarak yerini Gonzalo Castro'ya bırakmıştı. (Radyospor)

Etiketler :