Beşiktaş Mogaz geleneği bozmadı!

Beşiktaş Mogaz geleneği bozmadı!

Beşiktaş Mogaz, Süper Lig’in ilk yarısında oynadığı 12 maçta, 11 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. 22 puan toplayan siyah-beyazlılarımız, ligin ilk yarısını en yakın rakibinin 4 puan önünde zirvede tamamladı.

Ajans Beşiktaş - Parkenin Kartalları, Süper Lig’e Merzifon Belediyesi deplasmanında 20-30’luk galibiyetle başladı. Süper Lig’in 4. haftasında Bursa Nilüfer Belediye’ye karşı ligin ilk yarısındaki ilk ve tek mağlubiyetini alan takım, daha sonra 9 maçlık galibiyet serisine imza attı. Ekibimiz, Süper Lig’in ilk yarısının son haftasında Selka Eskişehir Hentbol’u 30-25 mağlup etti.

Beşiktaş Mogaz, Süper Lig’in ilk yarısında oynadığı 12 maçta rakip fileleri 394 kez sarstı ve kalesinde 314 gol gördü. Siyah-beyazlılarımızın Süper Lig’in ilk yarısında en çok gol atarak kazandığı maç, 42 gol attığı Aziziye Bld. Termal Spor karşılaşması oldu.

Parkenin Kartalları, Süper Lig’in ilk yarısında en farklı galibiyetlerini 11 sayı ile MYK Hentbol (35-24), Aziziye Bld. Termal Spor (42-31) ve Göztepe’ye (21-32) karşı elde etti.

Etiketler :