Beşiktaş Mogaz - HC Metalurg hentbol maçı CANLI İZLE (17.11.2018)

Beşiktaş Mogaz - HC Metalurg hentbol maçı CANLI İZLE (17.11.2018)

Beşiktaş Mogaz, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde HC Metalurg ile karşılaşıyor.

Beşiktaş Mogaz Takımı, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi sekizinci maçında HC Metalurg ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, gruptaki 7. maçında Tatran Presov’a 27-23 mağlup olmuştu. Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynanacak maç 17 Kasım 2018 (bugün) saat 16:00'da başlayacak.

Beşiktaş Mogaz - HC Metalurg maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Beşiktaş Mogaz HC Metalurg maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Beşiktaş Mogaz HC Metalurg canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Beşiktaş Mogaz ile HC Metalurg arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Beşiktaş Mogaz - HC Metalurg maçı Smart Sport kanalından canlı izlenebilecek. Smart Sport kanalı D-Smart platformunda bulunuyor. D-Smart Türkiye'deki dijital uydu yayın platformlarından biridir ve hentbol ile basketbol maçlarının yayınlarına yer vermektedir. Bu maçı yasal yollarla izlemek için D-Smart abonesi olmanız gerekmektedir. Ücret bilgilerini ve kampanyaları D-Smart'ın interne sitesinden öğrenebilirsiniz. D-Smart da ayrıca Eurosport ve Foxsport kanalları dayer almaktadır.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Türksat uydusundan yayın yapan SMART SPOR kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

SMART SPOR Kanalı 12187 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. SMART SPOR kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı: SMART SPOR
Paket İsmi: DTVH P4 HD T411
Frekansı: 12187
Polarisazyon Değeri: V - Dikey
Kapsama: Batı
SR: 27500
FEC: 5/6

Etiketler :