Beşiktaş Mogaz, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor!

Beşiktaş Mogaz, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor!

2016-17 sezonunu 3 kupayla tamamlayan ve EHF Velux Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş Mogaz Takımı, 2017-18 sezonunun hazırlıklarına başlıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Toplamda 13, üst üste 9. kez Süper Lig Şampiyonluğuna ulaşan takımımız, yeni sezonda da tüm kupaları kazanmak hedefiyle yola çıkıyor. Siyah-beyazlılarımız hentbol şubemizin kuruluşunun 20. Yılına denk gelen yeni sezonda Süper Lig şampiyonluğuna ulaşırsa Türk Spor Tarihinde üst üste 10. kez şampiyon olmayı başaran ilk takım unvanını elde edecek.

EHF Velux Şampiyonlar Ligi'nde son 3 sezonda tecrübe kazanan ve yeni sezonda daha iyi bir performans göstermeyi amaçlayan takımımız, sezon açılışını 24 Temmuz Pazartesi günü saat 16.00'da Süleyman Seba Spor Salonu'nda yapacak.

Açılış sonrası Beşiktaş Mogaz Takımımızın oyuncularının testleri saat 17.00’de yapılacak. 25 Temmuz Salı günü, koşu, ağırlık ve top antrenmanlarıyla sezon hazırlıkları devam edecek. Hazırlık dönemi süresince 2 uluslararası turnuvaya davetli olarak katılacak hentbol takımımız, ilk resmi maçını Eylül ayında Süper Kupa Finali’nde Beykoz Belediyesi SK ile oynayacak." ifadelerine yer verildi.

Etiketler :