"Beşiktaş, Münih'e zorluk çıkaracaktır"

"Beşiktaş, Münih'e zorluk çıkaracaktır"

Spor Yorumcusu ve Habertürk Gazetesi Spor Yazarı Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş-Bayern Münih eşleşmesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Habertürk Spor Yazarı ve NTV Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, açıklamalarda bulundu. Serdar Ali Çelikler, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışından, kulüplerin son durumuna kadar birçok konuya değindi.

Serdar Ali Çelikler, Futbol Arena'ya verdiği röportajda Beşiktaş-Bayern Münih eşleşmesi hakkında şunları söyledi;

"Çok güzel iki maç olacağını düşünüyorum. Öyle üçler beşler olacağını hiç tahmin etmiyorum. Çok zorlu iki maç geçecek iki takım için de. Ama turu Bayern Münih geçecek büyük ihtimalle, Beşiktaş'ın eleme ihtimali yüzde 10. Bunu dünyada kime sorarsanız sorun, favori Bayern Münih'tir. Beşiktaş'a çok teşekkür ediyorum, çok iyi bir performans sergilediler. Bayern Münih maçında da çok iyi bir performans sergileyeceklerine eminim ama Bayern Münih, Beşiktaş'tan daha iyi takım. Beşiktaş'ın da Bayern Münih'e çok zorluk çıkaracağını düşünüyorum. İnşallah bütün futbol otoriteleri gibi biz de yanılırız, Beşiktaş Bayern Münih'i eler ama zor..."

Beşiktaş'ın lig performansını da değerlendiren Çelikler "Lig'de Beşiktaş'ı iyi bulmuyorum çünkü ligde geçen seneki kadar iştahlı görmüyorum. Deplasman özelliği vardı geçen sezon Beşiktaş'ın, onu bu sene zayıflamış görüyorum. Deplasmanda güçlü olan galibiyet oranı yüksek olan bir takımdı Beşiktaş ama bu sene öyle değil. Deplasmanlarda puan kaybediyorlar. Bir de Beşiktaş'ın oyunu çözülüyor galiba, bireysel çözüm üreten oyuncuların bu sene yeterli verimi veremediklerini görüyorum. Talisca gibi, santrforlar yeterli verimi vermiyor. Oğuzhan çok kötü bu sene geçen seneye göre. Dolayısıyla birkaç oyuncuda gerileme var. Takım çözüldü herhalde…  Biraz da iştahsızlık var ama hala şampiyonluk potasındalar. Her an bunu çevirebilecek durumdalar." ifadelerii kullandı.

Etiketler :