"Beşiktaş, Negredo için bastırıyor"

"Beşiktaş, Negredo için bastırıyor"

Forvet transferi için Beşiktaş'ın sürpriz bir isimle ilgilendiği iddia edildi. Spor yazarı Cem Dizdar, siyah-beyazlıların Alvaro Negredo'yu transfer etmek istediğini öne sürdü.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş forvet transferi için çalışmalarını sürdürürken, siyah-beyazlılar için farklı bir isim gündeme geldi. TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet adlı programda, spor yazarı Cem Dizdar, Beşiktaş'ın golcü transferiyle ilgili olarak bir iddiada bulundu.

"BEŞİKTAŞ, NEGREDO İÇİN BASTIRIYORMUŞ"

Beşiktaş ile ilgili konuşan Cem Dizdar, "Beşiktaş antrenman yapıyor ama forvet transferi yok. Bu oyun programlanmıyor. Beşiktaş'ın en çok üzerinde durduğu oyuncu Alvaro Negredo'ymuş. Yani Negredo olsun diye çok bastırıyorlarmış" dedi.

"NEGREDO OLUR, OLMAZ, DOĞRDUDUR, DEĞİLDİR.."

Açıklamalarında devam eden Cem Dizdar, "Menajerler ve yöneticiler herhalde ona çalışıyorlar. Duyduğum isim Negredo ama olur, olmaz, bunlar doğrudur ya da değildir. Çünkü bu ülkede bu oyunu menajerler oynuyor. Takım mühendisliği denilen şey menajerlerin senin önüne getireceği listelerden ibaret" ifadelerini kullandı.

BONSERVİSİ VALENCIA'DA, MIDDLESBROUGH'DA OYNADI

Bonservisi Valencia'da olan 31 yaşındaki İspanyol golcü Negredo, geçen sezon Middlesbrough'da kiralık olarak forma giydi. İngiltere Premier Lig'de 36 maçta görev yapan ve 33 maça 11'de başlayan Negredo, 9 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Ancak Negredo'nun formasını giydiği Middlesbrough küme düşmekten kurtulamadı. (Sporx)

Etiketler :