Beşiktaş, Nikola Kalinic ile anlaştı

Beşiktaş, Nikola Kalinic ile anlaştı

Yeni sezonun başlamasına saatler kala Beşiktaş, transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kadrosuna golcü takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlı ekip, belirlediği adaylarla görüşmelerini sıklaştırırken yıldız futbolcuyla anlaşma sağladığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına az bir süre kala Beşiktaş golcü transferinde hedefe bir adım daha yaklaşıyor... Bir süredir forvet arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı yönetim listenin en başında yer alan Nikola Kalinic'in transferinde dev bir adım attı. Yıldız futbolcuyu isteyen Fenerbahçe'nin aradan çekilmesiyle meydan Beşiktaş'a kaldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaşlı yöneticiler, Kalinic ve menajeriyle yapılan görüşmelerde anlaşmaya vardı. Hırvat futbolcuya verilecek rakam açıklanmamasına rağmen iki tarafın el sıkıştığı gelen bilgiler arasında.

Atletico Madrid ile yapılan görüşmelerde de önemli ilerlemeler sağlandı. İspanyol kulübünün ikna edilmek üzere olduğu artık son detayların masaya yatırıldığı öne sürüldü.

Beşiktaş yönetiminin Trabzonspor ile oynanacak maça kadar golcü transferini bitirmek istediği öğrenildi.

Bu arada Aboubakar defterinin de henüz kapanmadığı ortaya çıktı.

Etiketler :