Beşiktaş, o isim için Premier Lig'in yenileriyle yarışıyor!

Beşiktaş, o isim için Premier Lig'in yenileriyle yarışıyor!

Bir dönem Türkiye'de Bursaspor forması giyen Luis Advincula, bu kez Beşiktaş'ın gündeminde.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Perulu sağ bek Luis Advincula'yı yeni sezon öncesinde tekrardan transfer gündemine aldığı iddia edildi.

Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra Meksika'nın Tigres takımına transfer olan Perulu sağ bek, kiralık olarak gittiği Rayo Vallecano'nun küme düşmesinin ardından sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Tigres ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Advincula'yı Beşiktaş'ın yeni sezon öncesinde tekrardan izlemeye aldığı ve Gökhan Gönül'ün yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle önümüzdeki yıl sağ bek mevkisini güçlendirmek için bu futbolcuyu transfer etmek için çalışmalara başlanacağı kaydedildi.

Öte yandan Luis Advincula'yı Beşiktaş dışında Norwich City ile Sheffield United'ın da izlediği öğrenildi. İngiliz kulüplerinin de radarında olan Advincula'nın yeni sezonda Avrupa'da kariyerine devam etmesine sıcak baktığı ve dolayısıyla kulüpler arasında sıkı bir transfer yarışı olacağı kaydedildi.

Luis Advincula kimdir?

2015 yılında Bursaspor'a transfer olan ve sonrasında Newell's kiralandıktan sora yeniden Bursaspor'a dönen Luis Advincula, 2017'de takımdan ayrıldıktan sonra Tigres'e transfer olmuştu.

Bu sezon Rayo Vallecano'ya kiralana Luis Advincula, İspanya temsilcisinde 27 maçta 1 gol attı, 4 asist yaptı. 29 yaşındaki Perulu sağ bekin kulübü Tigres ile 2020'ye kadar sözleşmesi devam ediyor. (Futbol Arena)

Etiketler :