"Beşiktaş, o konuda açık ara liderdir"

"Beşiktaş, o konuda açık ara liderdir"

Beşiktaş TV Genel Müdürü Bülent Ülgen, TRT Haber Radyo'da yayınlanan "Ahmet Fisunoğlu ile Açık Tribün" programına konuk oldu.

Ülgen, yeni transferler hakkındaki bir soruya "KAP'a gelmeden konuşmam. Biz (BJK TV olarak) transferi en son öğrenenen kurumuz. Olmayan birini açıklayamayız. SPK denetimindedir ve suç olur" şeklinde bir yanıt verdi.

Ülgen gündeme dair sorulara şu yanıtları verdi:

"Beşiktaş'ın transferde en çok dikkat ettiği şey, aidiyet duygusunu yüksek olması. Ersan'ın dün antrenmanda düz koşu yaparken muhabirlere söyledikleri bunu gösteriyor. Paylaşımları da hep taraftar ve Beşiktaş ile ilgiliydi.

BONSERVİS GELİRLERİ

Herkes fiyatları dengelemeye çalışırken, Fikret Orman ve yönetimizi ders konusu, tez konusu olacak bir yöneticilik başarısı gösteriyorlar. Bu konuda açık ara lider Beşiktaş.

KAYSERİ'DEKİ MAÇ İÇİN ZORLU YOLCULUK

Kupanın statüsü hakkında eleştirilerim var. Bence bu iş daha erken (yaz ayları) başlamalı ve eleme usulu olmalı. Biraz garip bir statü. Ama kural bu yapacak bir şey. Şenol Hoca fazla şans bulamayan bir kadro götürdü.

DEMBA BA'NIN DÖNÜŞÜ

Demba Ba sürekli burada zaten. En son 2,5 saat program yapmıştık. Adına şarkılar yazılan çok önemli bir oyuncu. Sen 'pazartesi gelecek' diyorsun, ben ise bilmiyorum. Bunları hepsi olabilir. Beşiktaş eğer bu transferi gerçekleştirecekse, bu transferden öte ahde vefa olur.

Farzedelim; hiç para ödemiyorsun, ne kendisine ne de kulübüne. Top da oynamasa Beşiktaş'ta. Tribünde otursa ve maçlara/deplasmanlara gidip gelse yetmez mi?"

Etiketler :