"Beşiktaş Patric'in peşini bıraksın"

"Beşiktaş Patric'in peşini bıraksın"

Beşiktaş'ın sağ bek oyuncusu Patric'le ilgilendiği iddialarını değerlendiren Serkan Reçber, 25 yaşındaki oyuncunun siyah-beyazlı takımın seviyesinde olmadığı yorumunda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın devre arasında Lazio forması giyen Patric Gabarron'u transfer etmek istediği öne sürüldü. Bu iddia ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Serkan Reçber, oyuncunun siyah-beyazlılara uygun olmadığını ifade etti. Beşiktaş'a aynı takımdan başka bir sağ beki tavsiye eden Serkan Reçber'in TRT Spor'da yaptığı açıklamalar şöyle;

"Keşke Marusic alınabilse"

"Beşiktaş Patric’in peşini bıraksın. Beşiktaş, seviyesinde bir sağ bek olmadığını düşünüyorum. Lazio’nun özellikle Karadağlı sağ beki Marusic, çok iyi bir sağ bek. Keşke Marusic alınabilse ama alınması çok mümkün durmuyor. Geno maçında Marusic sakatlık yaşadı ve yerine Patric girdi. Patric, rotasyon oyuncusu. Marusic’in olmadığı anlarda kullanılan oyuncu. Doğrudan katkı yapabilecek bir oyuncu olmadığını düşünüyorum. Seviye olarak Lazio’da oynamayan ve yetenekleri bakımından da Beşiktaş’ı tatmin etmeyecek bir oyuncuyu transfer etmenin çok doğru olmadığını düşünüyorum" (Yeni Şafak)

Etiketler :