Beşiktaş, Quaresma ve Lens'ten "Feda" isteyecek!

Beşiktaş, Quaresma ve Lens'ten "Feda" isteyecek!

Beşiktaş Yönetimi, yüksek maliyetleri nedeniyle Jeremain Lens veya Quaresma’yı göndermeyi planlıyor. Ayrılığa yanaşmamaları halinde yıldız oyunculardan yıllık ücretlerini indirmeleri istenecek.

Ajans Beşiktaş - Transferde Haziran ayını geride bırakmasına rağmen henüz somut bir adım atamayan Beşiktaş Yönetimi, sağ kanatta operasyon hazırlığı yapıyor. Takımın yeni sezonu açmasıyla birlikte önce alacakları biriken yerli futbolculara ödeme yapacak olan yönetim daha sonra Jeremain Lens ile Ricardo Quaresma’nın durumlarını masaya yatıracak.

Yüksek yıllık ücretleri nedeniyle Lens ve Quaresma’yı önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünmeyen siyah-beyazlılar bu oyunculardan en az biriyle yolları ayırmayı planlıyor. Alacaklarına karşılık gitmek istemesi halinde Quaresma’yı tutmayacak olan yönetim kurulu aksi durumda ise 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Lens’i elden çıkarmaya çalışacak.

Siyah-beyazlılar bu oyuncuların ayrılığa yanaşmamaları halinde Lens ile Quaresma’dan yıllık ücretlerinde indirim yapmalarını isteyecek.

Lens yıllık 2 milyon 300 bin euro garanti ücretin yanı sıra puan başına 4 bin euro kazanıyor. Yıllık ücreti 1 milyon 750 bin euro olan Quaresma da puan başına 4 bin euroyu cebine koyuyor. Lens’i kiralama seçeneğine de sıcak bakan yönetim, Cyle Larin’de olduğu gibi Hollandalı oyuncunun yıllık ücretinin bir kısmını ödemeyi göze alabileceği de kaydedildi.

Yeniden FEDA

Bu arada Daha önce FEDA döneminde kadrodaki tüm futbolculardan indirim talebinde bulunan siyah-beyazlı yönetim, Lens ve Quaresma dışında diğer oyunculardan da indirim istemeyi düşünüyor. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)