Beşiktaş resimlerini şehit aileleri için satacak

Beşiktaş resimlerini şehit aileleri için satacak

Ressam Nihat Evren Derman, Beşiktaş dergisiyle 3 yıl boyunca poster olarak verilen Beşiktaş temalı resimlerinin özgün baskılarını şehit aileleri için satacak.

Ajans Beşiktaş - Nihat Evren Derman, 2010 yılında ‘Sizin için Sanat-Beşiktaş taraftarları Unicef Elele’,  2012’de ‘Fair-Play için 3-7 yaş gözüyle Futbol ve Beşiktaş Sergisi ve Dünden Bugüne Vecihi Hürkuş Sergisi’yle de dikkat çekmişti.

Yeni sosyal sorumluluk projesinde Ankara Bahçelievler Rotary ve RC Art Gallery ile çalışan ressam Derman’ın 500 adete özgün baskı Beşiktaş resmi taraftarlar ve sanatseverlerle buluşacak.

Derman “Bu projeyle uzun zamandır talep olan çalışmalarım taraftarlarımıza ulaşırken, şehitlerimizin aileleri için de kaynak sağlamış olacağız. Her detayı ile sorunsuz ve güvenilir bir proje olması için uzun ve kapsamlı bir çalışma yaptık. www.rcartshop.com'da satışa sunulan tabloların seri numarası ile her birinin ıslak imzalı teşekkür belgesiyle birlikte taraftarlarımıza ve sanatseverlerimize ulaşmasını sağlayacağız.Talep doğrultusunda binlerce adet tabloyu sunmak yerine, kampanyayı ticari bir boyuttan uzak tutmak istediğimiz için her eseri yalnızca 500 adetle sınırlandırdık" dedi.

Çağdaş romantik sanat akımının temsilcilerinden olan ve tüm dünyada sadece 200 sanatçının içinde yer aldığı Amerika’da yayınlanan, “International Contemporary Masters Vol.5” kataloğuna girme başarısı gösteren sanatçı Nihat Evren Derman’ın, “Our Heart Beats For You-Kalbimiz Sizin İçin Atıyor” isimli tablosu da Atletico Madrid kulübünün müzesinde sergileniyor. (Al Jazeera)