Beşiktaş - Sarpsborg hangi kanalda? Beşiktaş Sarpsborg maçı şifresiz mi?

Beşiktaş - Sarpsborg hangi kanalda? Beşiktaş Sarpsborg maçı şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş - Sarpsborg karşı karşıya gelecek. Peki maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacak. Beşiktaş - Sarpsborg maçını şifresiz izlemek mümkün mü? Merak edilen soruların yanıtları bu haberde...

Ajans Beşiktaş - Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş I Grubu'undaki ilk maçına Norveç ekibi Sarpsborg karşısında çıkacak. Süper Lig'de 5. haftayı Yeni Malatya galibiyetiyle kapatan Beşiktaş Sarpsborg'u yenerek gruplara iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Beşiktaş bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın grup maçları 20 Eylül'de başlayacak ve 13 Aralık'ta sona erecek. İlk iki sırayı alanlar bir üst tura çıkacak. Final maçı ise 29 Mayıs 2019'da Azerbaycan'ın Başkent'i Bakü'de bulunan Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde I Grubu'nda mücadele edecek. 

Mücadeleyi Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamas Bognar yönetecek. Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Peter Kobor yaparken, Theodoros Georgiou dördüncü hakem olacak.

Beşiktaş - Sarpsborg maçı hangi kanalda yayınlanacak sorularının yanıtını arayanlar bu habere dikkat. Siyah-Beyazlı taraftarlar maça kısa bir süre kala "Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?" sorularının cevaplarını arıyor. Beşiktaş - Sarpsborg maçı yayın bilgileri ile alakalı son bilgiler ve detaylar haberimizde.

Beşiktaş - Sarpsborg maçı 20 Eylül Perşembe günü saat 19.55'te başlayacak. Beşiktaş - Sarpsborg maçını beIN Sports Haber kanalından canlı ve naklen olarak yayınlanacak.

Avrupa maçlarının yayın hakları için ön protokolü BeIN Sports'un aldığı ancak ödemelerde anlaşamadığı için henüz maç yayınlarını yapamadığı biliniyor. En son Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçının yayınında da aynı sorun yaşanmış, yayın son saatlerde alınabilmişti. Maçı BeIN Sports Haber kanalı yayınladı. Benzer bir durumun bu akşam Beşiktaş için de oldu. Böylece taraftarların maçı şifresiz izleme imkanı doğdu. Dolayısıyla tv-uydu cihazınıza "BeIN Sports Haber" kanalını (eğer yoksa) ayarlamanızı öneririz.

Öte yandan maçı CBC Sport da yayın akışı içine aldı. Beşiktaş - Sarpsborg maçını şifresiz izlemek için, CBC Sport Azerbaycan kanalını tercih edebilirsiniz. Bilindiği üzere Avrupa maçları Azerbaycan'da da takip ediliyor. Avrupa'dan bazı maçları Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan izlemeniz mümkün. CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Kanala erişim için uydu anteninizin AzerSpace 46° uydusuna göre ayarlanmış olması gerekiyor.

EŞİKTAŞ'IN YER ALDIĞI I GRUBU'NUN MAÇ PROGRAMI

20 Eylül Perşembe: Beşiktaş-Sarpsborg (Norveç), Genk (Belçika)-Malmö (İsveç)

4 Ekim Perşembe: Malmö-Beşiktaş, Sarpsborg-Genk

25 Ekim Perşembe: Sarpsborg- Malmö, Beşiktaş-Genk

8 Kasım Perşembe: Malmö-Sarpsborg, Genk-Beşiktaş

29 Kasım Perşembe: Sarpsborg-Beşiktaş, Malmö-Genk

13 Aralık Perşembe: Beşiktaş-Malmö, Genk-Sarpsborg

"Kupa 2"deki ilk maçını 20 Eylül Perşembe günü sahasında Sarpsborg takımıyla yapacak siyah-beyazlılar, gruptaki son maçında 13 Aralık Perşembe günü sahasında Malmö'yü ağırlayacak.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA AVRUPA LİGİ KADROSU

Kaleciler: 
Tolga Zengin, Loris Karius

Defans: 
Pepe, Enzo Roco, Domagoj Vida, Alpay Çelebi, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Adriano Correia

Orta saha: 
Gary Medel, Dorukhan Toköz, Necip Uysal, Mertcan Açıkgöz, Tolgay Arslan, Ryan Babel, Adem Ljajic, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jeremain Lens

Forvet: 
Mustafa Pektemek, Vagner Love, Cyle Larin