Beşiktaş - Sarpsborg maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Sarpsborg maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş - Sarpsborg karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş - Sarpsborg maçını şifresiz izlemek mümkün mü?

Ajans Beşiktaş - Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Beşiktaş I Grubu'undaki ilk maçına Norveç ekibi Sarpsborg karşısında çıkacak. Süper Lig'de 5. haftayı Yeni Malatya galibiyetiyle kapatan Beşiktaş Sarpsborg'u yenerek gruplara iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Beşiktaş bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın grup maçları 20 Eylül'de başlayacak ve 13 Aralık'ta sona erecek. İlk iki sırayı alanlar bir üst tura çıkacak. Final maçı ise 29 Mayıs 2019'da Azerbaycan'ın Başkent'i Bakü'de bulunan Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde I Grubu'nda mücadele edecek. 

Mücadeleyi Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamas Bognar yönetecek. Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Peter Kobor yaparken, Theodoros Georgiou dördüncü hakem olacak.

Beşiktaş - Sarpsborg maçı 20 Eylül Perşembe günü saat 19.55'te başlayacak. Beşiktaş - Sarpsborg maçının yayıncısı henüz belli değil. Ancak beIN Sports'un yayınlaması yüksek ihtimal. Ancak beIN Sports'un kaçıncı kanalından yayınlanacağı veya şifreli olup olmayacağı henüz belirlenmedi.

Alınan bilgilere göre Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un gruplarında oynayacağı ilk maçların beIN Sports ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Avrupa maçlarının yayın hakları için ön protokolü BeIN Sports'un aldığı ancak ödemelerde anlaşamadığı için henüz maç yayınlarını yapamadığı biliniyor. En son Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ilk maçının yayınında da aynı sorun yaşanmış, yayın son saatlerde alınabilmişti. Maçı BeIN Sports Haber kanalı yayınladı. Benzer bir durumun söz konusu olması muhtemel. Böylece şifresiz izleme imkanı doğabilir. Dolayısıyla tv-uydu cihazınıza şimdiden BeIN Sports Haber kanalını (eğer yoksa) ayarlamanızı öneririz.

Yayıncı kanalın henüz açıklanmamış olması taraftarı kızdırıyor. Tepkiler yavaş yavaş artıyor ve herkes merakla yayıncı kanalın kim olacağını merak ediyor. Öte yandan daha önce de son gün kadar yayıncı kanal çıkmamış ve en sonunda TRT hakları satın alarak yayını yapabilmişti. 

Öte yandan maçı CBC Sport da yayın akışı içine aldı. Beşiktaş - Sarpsborg maçını şifresiz izlemek için, CBC Sport Azerbaycan kanalını tercih edebilirsiniz. Bilindiği üzere Avrupa maçları Azerbaycan'da da takip ediliyor. Avrupa'dan bazı maçları Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan izlemeniz mümkün. CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Kanala erişim için uydu anteninizin AzerSpace 46° uydusuna göre ayarlanmış olması gerekiyor.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA AVRUPA LİGİ KADROSU

Kaleciler: 
Tolga Zengin, Loris Karius

Defans: 
Pepe, Enzo Roco, Domagoj Vida, Alpay Çelebi, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Adriano Correia

Orta saha: 
Gary Medel, Dorukhan Toköz, Necip Uysal, Mertcan Açıkgöz, Tolgay Arslan, Ryan Babel, Adem Ljajic, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jeremain Lens

Forvet: 
Mustafa Pektemek, Vagner Love, Cyle Larin