Beşiktaş Sergen Yalçın yönetiminde hedefi tutturdu

Beşiktaş Sergen Yalçın yönetiminde hedefi tutturdu

Beşiktaş, sezonu Gençlerbirliği galibiyeti ile 3. sırada tamamladı. Siyah-beyazlılar, Sivas kaybedince ligi istediği yerde mutlu bir şekilde noktaladı

Ajans Beşiktaş - İlk yarıda Diaby ve Boyd'un üst üste kaçırdığı pozisyonlar vardı. İkinci yarıda Atiba ve Elneny'nin penaltı golleri ile Diaby'nin ağları bulan vuruşu farkı getirdi.

''KALBİM 'EVET' DİYOR''

Gençlerbirliği maçının bitiş düdüğüyle birlikte siyah-beyazlılarda 5 ismin daha sözleşmesi resmen sona erdi. Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba serbest oyuncu statüsüne düşerken Elneny ve Diaby'nin de kiralık sözleşmeleri sona erdi. Atiba, yeni mukavele imzalayıp imzalamayacağı ile ilgili soru üzerine, "Kulüple görüşeceğiz ve hep birlikte karara varacağız. Kalbim 'Evet' diyor, uzun süredir buradayım. 1 sezon daha kalmak, kulüp için mücadele etmek harika olur. Her şeyimi vermeye devam etmek istiyorum" dedi.

EFSANE GOL GÜME GİTTİ

Beşiktaş'ın 43. dakikada ceza sahası dışından N'Koudou ile bulduğu şık gol, pozisyonun başlangıcında Diaby'nin topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle iptal edildi. Siyahbeyazlılar ise Diaby yere düşerken meşin yuvarlağın eline çarptığını öne sürerek hakemin kararına itiraz etti.

11 GOL KATKISI

Beşiktaş'ın 37 yaşındaki orta sahası Atiba, bu sezon 6 gol ve 5 asistle skora 11 kez katkı sağladı. Kanadalı yıldız gollerinin 4'ünü deplasmanda buldu. (Sabah)

Etiketler :