''Beşiktaş seyircisi maçın bitmediğini...''

''Beşiktaş seyircisi maçın bitmediğini...''

Vodafone Arena'da 3-3 berabere kalan Beşiktaş-Benfica maçı bugünkü gazete ve yazarların bir numaralı gündem maddesi durumunda...

Beşiktaş'ın msçını yazanlar arasında Sabah gazetesi yazarı Metin Tekin de vardı.

İşte Tekin'in bugünkü köşesinden öne çıkan satırlar:

"Futbolda bazen teknik adamlar kararlarını, deneme-yanılma yoluyla değil, deneyimleriyle vermeliler. Belki ilk yarıda Benfica karşısında 3-0 geriye düşmeyi buna bağlayamayız ama ilk yarıya sol savunmada Beck ve önünde Adriano tercihi ile başlaması, Şenol Hoca'yı ilk yarı için çözülemez bir duruma götürdü. İlk 45 dakika bittiğinde başka bir şey daha oluyordu Vodafone Arena'da... O da 3-0'lık skora rağmen coşkulu Beşiktaş seyircisi futbolcularını tribüne çağırıyor ve bu maçın daha bitmediğini hatırlatıyordu onlara... İkinci yarıda doğru değişikliklerde gelince işler Beşiktaş için kolaylaştı... Şenol Hoca, "oyunu tutar ve kontrollü oynarım" diye tuttuğu Adriano'nun bölgesine Cenk'i alıyor ve artık oyunu öne doğru taşıyordu.

Bu puan o kadar önemli ki; belki Şampiyonlar Ligi'nde son maçta bir üst tura çıkacaklar. Futbolda bu tarz geri dönüşleri kolay kolay yakalayamazsınız. Saha içi doğrularının yanında sizi oraya taşıyan büyük bir tribün coşkusu da gerekir ki bu Vodafone Arena'da fazlasıyla vardı. Artık her şey Kiev'de Beşiktaş'ın ne yapacağına bağlı." (Sabah)