Beşiktaş şike davasında berat etti!

Beşiktaş şike davasında berat etti!

13. Agir Ceza Mahkemesi dosyayı inceledi. Yargitay 5. ceza dairesinin bozma kararına uygun olarak, bazı sanıklar ve suc tipleri bakımından verilen önceki beraat kararını kesinleştirdi.

Ajans Beşiktaş - Bu kapsamda, örgut suçundan ceza alan, aralarinda Aziz Yıldırım'ın da bulundugu sanıklar hakkında örgüt sebebiyle verilen beraat kararları kesinleşmiş oldu.  13. Ağır Ceza Mahkemesi Yargıtay’ın usülden geri gönderdiği şike dosyasında Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu hakkında beraat kararı verdi.

Bu yargilamaya konu sorusturmada toplanan delillerin örgüt kapsamında toplandığı değerlendirildiğinde, bunların delil niteliğinin olmadığı konusunda tartışma son buldu.  Beşiktaş ve Giresunspor tarafi için verilmiş olan beraat kararları da kesinleşmiş olduğundan dosyadaki sanık sayısı azalmış oldu.

Beşiktaş beraat etti!

13.Ağır Ceza mahkemesi Serdal Adalı’nın yanısıra Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in de şike yapmadığına hükmetti. Dosyayı Yargıtay’a göndermeyip kapattı.

Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı aklandı!

13.Ağır Ceza mahkemesi Serdal Adalı’nın yanı sıra Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in de şike yapmadığına hükmetti. Dosyayı Yargıtay’a göndermeyip kapattı. Böylelikle dönemin Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı ve yine dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu şikeden aklanmış oldu. (Ajansspor)

Etiketler :