Beşiktaş Sompo Japan - Nanterre 92 maçı ne zaman, hangi kanalda?

Beşiktaş Sompo Japan - Nanterre 92 maçı ne zaman, hangi kanalda?

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda liderliğini sürdüren Beşiktaş Sompo Japan, 7. maçında ikinci sıradaki Fransız ekibi Nanterre'yi konuk ediyor.

Ajans Beşiktaş - FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda liderliğini sürdüren Beşiktaş Sompo Japan, 7. maçında ikinci sıradaki Fransız ekibi Nanterre'yi konuk ediyor. BJK Akatlar Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 3 kanalından naklen yayınlanacak.

Geride kalan 6 haftada 5 galibiyet 1 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar, grupta ilk sırada bulunuyor. Aynı galibiyet ve mağlubiyet sayısına sahip Fransız takımı Nanterre ise averajla ikinci basamakta yer alıyor. Beşiktaş Sompo Japan son olarak Alman ekibi Telekom Baskets karşısında deplasmanda 74-73 galip gelmişti. Karşılaşma ncesi ve sonrası tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla ajansbesiktas.com internet sitesinden ve @ajansbesiktastr Twitter adresinden takip edebilirsiniz.

YAYINCI KURULUŞ

Mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları Digitürk'ün abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve bugünkü maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Süper Lig maçları gibi FIBA Şampiyonlar Ligi maçlarını da izlemek için Digitürk'in spor paketlerine abone olabilirsiniz. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün. Derbi mücadelesini paket satın alarak izleme tercihinde bulunabilirsiniz.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Etiketler :