Beşiktaş Sompo Japan - Petrol Olimpija maçı CANLI İZLE (21.11.2018)

Beşiktaş Sompo Japan - Petrol Olimpija maçı CANLI İZLE (21.11.2018)

Beşiktaş Sompo Japan ile Petrol Olimpija FİBA Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Sompo Japan ile Petrol Olimpija arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FİBA Şampiyonlar Ligi 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. D Grubu'nda Beşiktaş Sompo Japan ile Petrol Olimpija karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Sompo Japan - Petrol Olimpija arasında oynanacak FİBA Şampiyonlar Ligi maçı 21 Kasım 2018 Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 20:00 olarak belirledi. Beşiktaş Sompo Japan son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Petrol Olimpija takımı ise son 5 maçında 1 galibiyet ve 4 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. Beşiktaş Sompo Japan ile Petrol Olimpija maçının İddaa kodu 808 olarak belirlendi.

Beşiktaş Sompo Japan ile Petrol Olimpija arasındaki futbol karşılaşması 21 Kasım 2018 tarihinde saat 20:00 (TSİ) başlayacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda şu takımlar yer alıyor: Bologna, Promitheas, Strasbourg, Bayreuth, Neptunas, Oostende, Beşiktaş Sompo Japan ve Olimpija.

Peki Beşiktaş Sompo Japan - Petrol Olimpija maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Beşiktaş Sompo Japan Petrol Olimpija maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Beşiktaş Sompo Japan Petrol Olimpija canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Beşiktaş Sompo Japan ile Petrol Olimpija arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Beşiktaş Sompo Japan - Petrol Olimpija maçı Tivibu Spor (şifresiz yayın) kanalından canlı izlenebilecek. Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir. Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız gerekmektedir. Ücret bilgilerini ve kampanyaları Tivibu.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Tivibu'da spor kanalı olarak Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil.

Etiketler :