Beşiktaş Sompo Japan - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda? CANLI izle...

Beşiktaş Sompo Japan - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda? CANLI izle...

Beşiktaş Sompo Japan, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Pınar Karşıyaka ile karşılaşıyor.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon heyecanı 2. haftasında sürüyor. Bugünkü maçta Beşiktaş Sompo Japan evinde Pınar Karşıyaka'yı ağırlıyor. Beşiktaş Sompo Japan son 5 maçında 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet yaşadı. Pınar Karşıyaka takımı ise son 5 maçında 4 mağlubiyet ve 1 galibiyetlik istatistik sergiledi. 

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nda oynanacak karşılaşma 13 Ekim 2018 (bugün) saat 13:00'de başlayacak.

Beşiktaş Sompo Japan - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Beşiktaş Sompo Japan Pınar Karşıyaka maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Beşiktaş Sompo Japan Pınar Karşıyaka canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Beşiktaş Sompo Japan ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Beşiktaş Sompo Japan - Pınar Karşıyaka maçı Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek. 

Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir. Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız gerekmektedir. Ücret bilgilerini ve kampanyaları Tivibu.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

 Tivibu'da spor kanalı olarak Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil.

Etiketler :