Beşiktaş Sompo Japan'ın konuğu Strasbourg! Bugünkü maç saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Sompo Japan'ın konuğu Strasbourg! Bugünkü maç saat kaçta, hangi kanalda?

Siyah-beyazlı takım, FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında bugün Fransız temsilcisi SIG Strasbourg'u konuk edecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Sompo Japan Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında bugün sahasında Fransa'nın SIG Strasbourg ekibi ile karşı karşıya gelecek.

Maç öncesi bugünkü son antrenman da yapıldı. Başantrenör Dusko Ivanovic yönetiminde yapılan antrenman 1 saat sürdü. Siyah-beyazlılar antrenmana ısınma ve stretching hareketleriyle başladı. Ardından gruplara ayrılan basketbolcular değişmeli olarak şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenman stretching hareketleriyle sona erdi.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Grubun ilk haftasında deplasmanda Almanya temsilcisi Medi Bayreuth'u 78-70 yenen siyah-beyazlı ekip, ikinci maçında ise sahasında Litvanya ekibi Neptunas'a 78-63 mağlup oldu.

TİVİBU SPOR YAYINLAYACAK

Beşiktaş - SIG Strasbourg maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Beşiktaş - SIG Strasbourg maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Beşiktaş - SIG Strasbourg Efes canlı izle" aramalarını yapıyor. Beşiktaşlılar ve basketbol seyircisi Beşiktaş ve SIG Strasbourg arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor. Neyse ki, maç şifresiz olarak yayınlanacak.

UYDU AYARLARI

Tivibuspor bazı önemli maçları izleyicilerine şifresiz izleme imkanı sunuyor. İsteyen kişiler frekansı girdiklerinde Tivibuspor kanalını uydudan şifresiz olarak izleyebilecek. Peki, Tivibu Spor kanalı uydudan şifresiz nasıl izlenir?  İşte bu sorunun cevabı... 

1) Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın,
2) Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

Tivibu abonesi olmayan uydu kullanıcılarının frekans ayarlarını yaparak TivibuSpor açık kanalı izleyebiliyor.

TivibuSpor Uydu Frekansı (2018)
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11853 MHz
Symbol: 25000
FEC: 2/3
Polorizasyon: H –Yatay 

Etiketler :