Beşiktaş Sompo Japan'ın yeni Başantrenörü Dusko Ivanovic açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Sompo Japan'ın yeni Başantrenörü Dusko Ivanovic açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Sompo Japan'ın yeni Başantrenörü Dusko Ivanovic açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Sompo Japan'ın yeni Başantrenörü Dusko Ivanovic, Tivibu Spor'a verdiği özel röportajda Beşiktaş'ı tercih etme sebeplerini ve siyah-beyazlılarla hedeflediği başarıları anlattı.

"Beşiktaş'ı seçme sebebim, siyah beyazlı yöneticilerin bana sunduğu tutkudur. Böylesi büyük bir kulüpten bunu görmek beni buraya getiren en büyük faktördür. Büyük bir kulübe geldim ve bunun için mutluyum. Umarım güzel bir sezon olur. Baskonıa günlerime benzer bir durum bar. Baskonıa da büyük bir kulüptü. Beşiktaş büyük bir kulüp ve Avrupa'da hakettiği yeri bulacak. Özellikle 3-4 sezondur Türkye Ligi çok çok çok zorlu ve güçlü. İspanya Ligi ile birlikte Avrupa'nın en zor ligi bence. 

Bakın benim her zaman ilk hedefim önümdeki ilk maçı kazanmaktır. Hep bu gözle bakarım çok uzak değil önümdeki ilk maça odaklanırım. Paly-off'taki en iyi yerdir hedefimiz her zaman. Kesinlikle bunu oynamalıyız. Bu net. Sezonun bu aylarında transfer yapmak zordur. Ligin başlamasına az bir zaman kaldığı dönemdeyiz. Şu ana kadar iki oyuncuyla imzaladık. Önümüzdeki günlerde 2 ya da 3 oyuncuyla daha anlaşacağız. Ama öncelikle en az 2 oyuncuyla daha imzalayacağız. Basketbol felsefeme göre iyi ve güçlü savunma yapmalıyız. İyi ve güçlü savunma... Çabuk oynayacağız ama bu demek değil ki bir anda acele biçimde top kullanacağız. Çabuk olacağız ama bu demek değildir ki çılgınca top kullanacağız. Bu anlayışı gerçekleştirmek istiyorum. Beşiktaş taraftarının ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Bu sezonu onların katkılarıyla iyiye taşıycağız."

 

Etiketler :