Beşiktaş sosyal medyada 1 numara!

Beşiktaş sosyal medyada 1 numara!

Siyah-beyazlı takımın sosyal medya hesapları her alanda yükselişte...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş İletişim departmanının başına Candaş Tolga Işık'ın geçmesiyle birlikte dünya çapında işler yapan Beşiktaş, yaptığı transferleri duyurma şekliyle tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Beşiktaş, 1 Ocak-23 Ağustos 2017 arasında Twitter ve İnstagram'da büyüme oranıyla Avrupa'nın sayılı takımları arasında 1. sırada yer aldı.

Beşiktaş Twitter hesabı Ocak’tan bu yana takipçi sayısını %40,4 artırmış ve toplam 12,1 milyon etkileşim aldı.  Ocak başında 2.037.547 takipçi varken Ağustos 23’te 2.851.314 takipçiye yükseldi. Bunda transfer sezonunda yapılan Come to Beşiktaş etkisinin büyük olduğu görülüyor...  Avrupa takımlarının ortalama artış %22 iken Beşiktaş, takipçi sayısını %40 artırmıştır. Takipçi başına etkileşimde de Beşiktaş Avrupa takımları içerisinde ilk sıradadır.

Beşiktaş Facebook hesabı da toplamda 37 milyona yakın etkileşim alarak, büyük bir atılım yapmıştır.  Ocak ayı başında Facebook’ta 5.987.943 takipçi varken 23 Ağustos’ta 6.091.461 takipçiye yükseldi.  Ayrıca Beşiktaş Facebook hesabı, Avrupa'da en fazla paylaşım alan hesaplardan biri olmuştur.

Beşiktaş'ın Twitter ve Facebook'un dışında İnstagram hesabı da yükselişte... Siyah-beyazlı takımın Instagram hesabı toplamda 126 milyondan fazla etkileşim almıştır. Beşiktaş Instagram hesabı Avrupa takımları arasında en çok takipçi artışına sahip hesap olurken, takipçi başına etkileşimde de ilk sıradadır...

Etiketler :