Beşiktaş, Sporting maçı öncesi sil baştan

Beşiktaş, Sporting maçı öncesi sil baştan

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kritik Sporting Lizbon maçı öncesi karşılaşmaya beş farklı oyuncu hazırlıyor. Pjanic'in durumu ise hâlâ belirsiz.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde yarın tamam ya da devam maçına çıkacak olan Beşiktaş son karşılaşmalara göre farklı bir 11'le sahaya çıkacak. Başakşehir karşısında alınan 3- 2'lik yenilgide hayal kırıklığı yaşatan performanslar sergileyen oyuncular kulübeye çekilecek. Büyük hatalar yapan kaleci Mert Günok'un yerine Ersin forma giyecek. Sahada varlığıyla yokluğu belli olmayan Oğuzhan da formayı Alex Teixeira'ya kaptıracak. Bir anda parladıktan sonra son maçta aldığı her topu kötü kullanan Güven Yalçın'ın da zaten Avrupa'da oynama izni yok.

MERAŞ'A UMUT

Güven'in yerine hücumun sol kanadında Cyle Larin forma giyecek. Öte yandan Teknik Direktör Sergen Yalçın sol bekte de değişiklik yapmayı düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Rıdvan Yılmaz'ın yerine Umut Meraş'a şans verebilir. Sol bekteki bir diğer isim N'Sakala ise Başakşehir maçında kadroya alınmamıştı. Sakat Atiba'nın yerine ise Pjanic düşünülüyor. Yıldız oyuncu takımla çalışmalara başlamış olmasına rağmen sakatlığını yeni atlattı ve maç eksiği bulunuyor. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)