Beşiktaş taraftarı Kadıköy’e bu kez farklı gidiyor: #SiyahBeyazDeplasman

Beşiktaş taraftarı Kadıköy’e bu kez farklı gidiyor: #SiyahBeyazDeplasman

Beşiktaş bu akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Beşiktaş taraftarı deplasman tribününde 'siyah beyaz' giyinerek yer alacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonun 6. haftasında bu akşam Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş taraftarının deplasman tribünde yer alacağı müsabakada siyah beyazlı taraftarlar sezonun ilk deplasmanına 'siyah beyaz' giyinerek gidecekler.

Deplasman yasaklarının kaldırılması sonrası Beşiktaş taraftarı 2 sezon önce Kadıköy'e siyah giyerek gitmişti. Tribünde, "Sana Gelmediğim Gün Öldüğüm Gündür Benim" ve "Sadece Beşiktaş" pankartları yer almıştı.

yyy-001.jpg

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynana ilk deplasman maçında taraftarlar bu sefer 'beyaz' giyinerek tribündeki yerlerini almıştı. Önceki sezonda olduğu gibi tribünde yine "Sana Gelmediğim Gün Öldüğüm Gündür Benim" ve "Sadece Beşiktaş" pankartları yer almıştı.

yy-004.jpg

Yine geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş, deplasman tribününde 'siyah' giyinerek yer aldı. Ayrıca önceki deplasmanlardan farklı olarak tribünde "BURASI BEŞİKTAŞ" pankartı yer aldı. 

y-005.jpg

Etiketler :