Beşiktaş taraftarı yapar, diğerleri peşinden gelir!

Beşiktaş taraftarı yapar, diğerleri peşinden gelir!

Beşiktaş taraftarı ilham vermeye devam ediyor. Şimdi de Fenerliler...

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe taraftarları PSG'nin takımdan göndereceğini açıkladığı Hatem Ben Arfa için "Come to Fenerbahçe" yorumları yapmaya başladı. İlk olarak Pepe'nin ve eşinin İnstagram hesabına "Come to Beşiktaş" yorumları yapılmış, oyuncu da Beşiktaş'a imza attıktan sonraki ilk röportajında "Come to Beşiktaş Kartalları'na" teşekkür etmişti. Pepe, "Beşiktaşlı taraftarların takıma katılmamda etkisi büyük" demişti.

Bir forvet transfer edecek olan Beşiktaş'ta günlerdir Diego Costa ismi gündemi meşgul ediyordu. Siyah-beyazlı taraftarlar, Pepe'ye yapılan bu çağrıların başarıya ulaşması nedeniyle aynı operasyonu Costa'da da deniyor. Oyuncunun son fotoğrafına yapılan "Come to Beşiktaş "yorumları 2.5 milyonu geçmiş durumda.

Costa da, yapılan yorumlara Beşiktaş donanmasını beğenerek cevap vermişti. Fenerbahçeli taraftarlar ise Beşiktaşlı taraftarların uyguladığı yöntemi denemeye başladı. PSG yönetiminin önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Hatem Ben Arfa için F.Bahçeli taraftarlar "Come to Fenerbahçe" yorumlarını göndermeye başladı.

Etiketler :