"Beşiktaş taraftarına Burak'ı nasıl kabul ettirecekler, soru bu"

"Beşiktaş taraftarına Burak'ı nasıl kabul ettirecekler, soru bu"

Hürriyet gazetesi spor yazarlarından Kenan Başaran, Beşiktaş'taki son gelişmeleri değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Kenan Başaran, Haber Global'deki "Konrta" programında şu değerlendirmelerde bulundu:

PARALAR STADA GİTTİ, SPONSOR ÖDEYECEK

"Beşiktaş’ta yönetime paralar nerede diye soruluyor ama aslında cevap belli. Paralar statta. Aslında tamam sponsor parayı ödeyecek ama vadeye yayılmış olarak gelecek para. Bankalardan krediyle çözüldü stat. Ama bunun faizi var, kur farkı var.

YABANCI FUTBOLCULAR KENDİNİ NAZA ÇEKTİ

Beşiktaş başarılı olurken taraftar hiç “Büyük Başkan” diye bağırmıyordu. Hep Şenol Güneş’e bağırılıyordu. Yani değişen bir şey yok. Sene başında planlama yanlış yapıldı. Santrfor alınmadı. Sonra eldeki oyuncuların paraları ödenmedi. Özellikle yabancı futbolcular bu süreçte kendilerini naza çekti.

ADRİANO'NUN İYİLEŞEMEMESİ

Mesela Adriano’nun iyileşmesinin hep bu yüzden bu kadar uzadığı söyleniyor. Şimdi artık paralar ödendi. Top artık Şenol Güneş’te. Şenol Güneş de önce eldeki futbolcuların paraların ödenmesi gerektiğini düşünüyordu. O yüzden transferden önce bunu bekliyordu.

TOLGAY ARSLAN OLAYININ 3 BOYUTU VAR

Tolgay Arslan meselesinin üç boyutu var: 

1-Parası geç ödendiği için sorunlar yaşandı. 
2-Sözleşmesinin TL’ye çevrilmesine karşı çıktı. 
3-Şenol Güneş’in kötü oynayan Oğuzhan ve Atiba’ya rağmen onu oynatmamasına isyan edip, maçın devre arasında yasak olduğu halde yemek yedi.

MUTSUZ OLANLARLA YOLLAR AYRILACAK

Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek veya takımda mutsuz olan isimlerle devre arasında yollar ayrılacak. Pepe, Babel, Tolgay bu isimlerden. Şu anki karar bu yönde.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ARZUSU AZALIYOR

Her şeye rağmen Beşiktaş’ın kötü kadrosu yok ama Şenol Güneş’in de arzusunda azalma var. Daha doğru kızgın. Çünkü paranın harcanmasında önceliğin takımdaki mevcut oyunculara verilmesini istiyor. Her zaman önce “Evin içindekiler” der. Bu olmayınca da arzusunda azalma, zihinsel dağılma yaşadı.

Ancak paralar ödendikten sonraki başarısızlığın faturası Güneş’e yazar. Çünkü her şeye rağmen iyi bir kadro var. Ama bundan performans alamamak Güneş’in sorunudur.

BURAK YILMAZ'I ŞENOL GÜNEŞ ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş’ın radarında Burak Yılmaz var. Şenol Güneş’in de çok istediği bir futbolcu. Zaten santrfor eksikliği de var. Yönetimin bu transferi yapması halinde taraftarla iletişimini çok iyi düşünmesi lazım. Burak'ı nasıl kabul ettirecekler, soru bu."

Etiketler :