Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan önemli mesajlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan önemli mesajlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, merak edilen konulara açıklık getirdi. Avcı şunları söyledi:

"Şerefiyle oynamayı, hakkıyla kazanmayı ilke edinmiş Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak şampiyonluğu istiyoruz.

Sakatlıklar ile ilgili bilgilendirmeye yapayım. Abartıldığı kadar, günlerin uzatıldığı kadar durum yok.

Adem Ljajic ve Dorukhan pazartesi takımla çalışacak. Karius iki hafta bizimle olmayacak. Şöyle söyleyeyim, Burak ve Karius hariç pazartesiden itibaren tüm takım bizimle olacak.

Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar, bu her zaman böyledir.

Geldiğim günden bu yana ilk istediğim transfer sol ayaklı bir stoperdi. Victor Ruiz uluslararası bir oyuncu, İspanya'da yetişmiş pas oyununu bilen bir futbolcu.

Yerli kaleci yatırımı konuşuluyor. Utku'nun gelişimi iyi gidiyor. Yerli kaleciye ihtiyaç var, çalışmalarımız sürüyor. Dünya futbolu artık tutan kadar, oynayan kaleci istiyor. Karius bu konuda çok iyi ancak Beşiktaş'ın önümüzdeki yıllar için yerli bir kaleciye de yatırım yapması gerekiyor.

Quaresma hep konuşuluyor, onunla da özel görüştüm. Hayatla ilgili, sistemle ilgili. Son derece iyi cevap verdi. Şans vermeye devam edeceğiz, istediklerimizi yapmaya çalışıyor, adım atıyor.

Orhan Ak yaşananlar için konuştu, başkanımız da konuştu. 3 antrenörüm var, ikisi kulübede olacak. Dönüşümlü olarak kulübede olacaklar. Ben, Beşiktaş'ın profesyonel çalışanıyım, her çalışandan maksimum verim almaya çalışıyorum.

4-3-3 mü, nasıl organizasyonlar yapacaksınız tarzı soru beklerdim. Sahada kalmaya devam edeceğim. Oyunun güzelliği burada. Beşiktaş taraftarından zaman değil destek istiyoruz. Taraftarımız her zaman sağduyuludur. O desteği de Beşiktaş taraftarı bize verecektir. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar. Destek vereceklerine de inanıyorum.

Sistem ile ilgili oyuncuların çok mutlu olduğunu görüyoruz. 

Diğer rakipler şu kadar harcadı, biz de şu kadar harcayalım diye bir şey olmaz. Ortaklaşa ve doğru bir şekilde gidiyoruz. Akıllı para yolunda doğru gidiyoruz, 1-2 takviye daha olacak.

Sağ bekte artık alternatif var. Sol bek netleşti. Çok kaliteli bir stoper geldi. Tyler Boyd çıkış yapacak bir isim. Akıllı para konusunda doğru gidiyoruz. Birkaç tane daha doğru ilaveler yapacağız. Yeni yüzlerle heyecan getiren doğru taktikli bir oyun olacak.

Oğuzhan'ı milli takıma ben aldım. Buraya geldikten sonra tüm yerli oyuncularla görüştüm. Oğuzhan da bunlardan biri. Artık Oğuzhan tepki verecek. Oğuzhan da sistemin önemli bir parçası olacak. 

Medel'den memnunum. Kazanma arzusu yüksek bir karakter. Ben hiçbir futbolcunun gönderilmesi için rapor vermedim.

Dorukhan neler yapacağını biliyor, iyi çalışıyor. Bazen 2'li bazen 3'lü olacak. Yeni oyun sistemimizden son derece mutlu.

Barcelona ve Manchester City en iyi pas oyununu yapan takımlar. Ancak onlar da bazen çıkarken hata yapıyor ve gol yiyorlar. Bunlar olabilecek şeyler.

Geçen çok yorgundum, kafam karışıktı. Tesiste kaldım. Uyandığımda başımda Beşiktaş arması vardı. Bu seni ayağa kaldırıyor. Beşiktaş'a şampiyonluk yaşatmaya geldik. Taraftardan zaman değil destek istiyorum.

Geçen Bağdat Caddesi'ndeydim. Ailemle yemek yedim. Beşiktaş taraftarı arabamın önünü kesti. Bu tutku bambaşka bir şey.

Burak Yılmaz çok önemli bir oyuncu. Devam edip etmek istemediğini sordum. Tabelayı değiştirmesi değil yaptığı koşular bile önemli. Çok iyi bir profesyonel. Eylül'de aramıza döner. Burak Yılmaz sağlıklı da olsa bir tane oraya doğru oyuncu almak istiyorduk. Bugünlerde orası için çalışmalar yapılıyor."

Beşiktaş'a gelme hikayesiyle ilgili soruya Avcı, gülerek "Onu şampiyon olduğumuzda anlatacağız, şimdilik kalsın." diye yanıt verdi.

Avcı açıklamalarına şöyle devam etti:

"Bu sezon altyapıdan 3-4 oyuncuya A Takım kadrosunda yer vermek istiyoruz"

Etiketler :