Beşiktaş transfer çalışmalarına başladı

Beşiktaş transfer çalışmalarına başladı

Mali yapısını koruyabilmek için yeni sezonda maaş ortalamasını düşürmek isteyen Beşiktaş yönetimi, çalışmalarına başladı. Siyah beyazlılar, Vida, Ljajic ve Lens'e gelecek teklifleri değerlendirecek.

Ajans Beşiktaş - Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın ile görüşmelerine devam ediyor.

Kaynak yaratmak isteyen siyah beyazlılarda futbolculara gelen teklifler değerlendirilecek.

56 milyon euro'luk futbolcu giderlerini 30-35 milyon euro'ya çekmek için kolları sıvayan yönetim, oyuncularla yaptığı görüşmelerinden henüz olumlu cevap alamadı.

Maaşları yüksek olan; Vida, Ljajic ve Lens’ten dönüş bekleyen siyah beyazlılar, bu oyunculara gelecek teklifleri de değerlendirecek.

İtalya, Fransa ve Suudi Arabistan'dan Domogoj Vida’yı isteyen kulüpler var. Ancak Hırvat savunmacının yüksek maaşı nedeniyle şu an için anlaşma sağlanamadı.

31 yaşındaki futbolcu ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, 10 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde Vida'nın durumunun netleşmesini istiyor.

Sergen Yalçın’ın Roco için de olumsuz rapor verdiği ve Şilili oyuncudan kendisine takım bulmasını istediği öğrenildi.

Siyah beyazlıların 4 Ağustos'ta başlayacak transfer dönemiyle birlikte iç transferde Atiba, dış transferde ise N’Sakala ve Papiss Cisse'ye imza attırması bekleniyor. (TRT Spor)

Etiketler :