"Beşiktaş, Türk futbol tarihinin 1 numaralı Şampiyonlar Ligi performansını gösteriyor"

"Beşiktaş, Türk futbol tarihinin 1 numaralı Şampiyonlar Ligi performansını gösteriyor"

Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Demirkol, Beşiktaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı: Beşiktaş, Türk futbol tarihinin 1 numaralı Şampiyonlar Ligi performansını gösteriyor. Hem de çok zor grupta yer alıyor. Beşiktaş şu ana kadar 2 derbi oynadı. Oynadığı maçların çoğunda cezalı oyuncuları vardı. Talisca geçen sezondan farklı oynamaya çalışıyor. Bunların hepsini alt alta koyunca bakın. Beşiktaş, Başakşehir maçındaki golden sonra reaksiyon göstermeseydi oyuncuların maç seçtiğini söyleyebilirdik. Ama maç seçmek ile konsantrasyon sorunu yaşamak farklıdır. Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig arasında konsantrasyon sorunu yaşanabilir. Ben olsam ben de konsantrasyon sorunu yaşarım. Maç seçme demek oyuncular bilerek bu maçta oynamıyor denebilir. Bu yanlış.

Negredo gelir gelmez ben 35 tane atarım demedi. "Ben geldim 35 gol atarım imzamı da atarım" demedi. Yapılan röportajda "35 gol atar mısın" sorusuna "Atarım" dedi. Ben Negredo'nun Mario Gomez'den daha iyi olacağını belirtiyordum, beni yanılttı. Ama Cenk, Negredo'ya bu şansı vermedi. Negredo 3 maç üst üste 90 dakika oynamadı. Çünkü Cenk hak etti ve formayı aldı.

Eğer Oğuzhan, Cenk gibi performans sergileseydi farklı olurdu. Şampiyonlar Ligi'nde yendiğin takım ortada. Monaco sağ bekini 60 milyon euroya sattı. Oğuzhan'ın tavan fiyatı yok. Rakamlar uçmuş durumda.

 

 

Etiketler :