Beşiktaş U21 takımına Konya'da saldırı! (VİDEO)

Beşiktaş U21 takımına Konya'da saldırı! (VİDEO)

Konyaspor - Beşiktaş U21 Ligi'nde oynanan maçın ardından büyük olaylar çıktı! Beşiktaş'ın hocası Yasin Sülün ve futbolcuların darp edildiği söylendi.

Ajans Beşiktaş - Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan U21 maçının ardından olaylar çıktı. Konyaspor, Beşiktaş karşısında sahadan 3-2 galip ayrıldı. Ancak maç sonrasında Beşiktaşlı futbolcuların darp edildiği iddia edildi. 
 
Konyaspor - Beşiktaş U21 maçının ardından Ali Cansun yaptığı paylaşımda, Beşiktaş'ın hocası Yasin Sülün ile konuştuğunu söyleyerek, Beşiktaşlı futbolculara çirkin bir saldırı yaşandığını ifade etti. 

Ali Cansun yaptığı açıklamada, "Konyaspor - Beşiktaş U21 maçından sonra Yasin Sülün ile konuştum. Maç bittikten sonra taraftar, rakip oyuncular, Konyaspor hocası ve Taner Ay isimli yöneticileri Beşiktaşlı futbolculara kalleşçe saldırmış ve darp etmiş." 

Bunun dışında Beşiktaşlı futbolcular dışında teknik direktör Yasin Sülün'ün de darp edildiği ve bazı Beşiktaş futbolcularının kanlar içinde yerde kaldığı söylendi. Konu hakkında Beşiktaş kulübünden bir açıklama yapılması bekleniyor. (Futbol Arena)