Beşiktaş ve Fenerbahçe, Panic transferinde karşı karşıya

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Panic transferinde karşı karşıya

Fenerbahçe’nin uzun süredir takip ettiği Slovenya’nın yıldız adayı Vanja Panic’i, Beşiktaş adına Bayram Bilim’in 4 aydır izlediği ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Transfer sezonunda devler arasında kelimenin tam anlamıyla scout (izleme-araştırma ekibi) savaşları yaşanıyor. Bunun son örneği Fenerbahçe ile Beşiktaş kapışmasında ortaya çıktı. Fenerbahçe’nin listesinde olan ve Ersun Yanal’ın çok istediği 17 yaşındaki Panic’in Siyah-Beyazlılar’ın radarına da takıldığı öğrenildi. Kara Kartal adına genç oyuncuyu Bayram Bilim’in tam 4 aydır izlediği ve raporlarını düzenli olarak Beşiktaş’a aktardığı bildirildi.

Transfer döneminin genç yıldız adaylarından biri olan Vanja Panic’in Fenerbahçe’yi mi Beşiktaş’ı mı tercih edeceği henüz belli değil ama bu mevsimin büyük bir scout savaşlarına tanıklık edeceği kesin.

Vanja Panic kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

2002 yılında Slovenya'nın Koper şehrinde dünyaya gelen Vanja Panic, futbola 2017 yılında Luka Koper'de başladı. Kısa süre içerisinde sivrilen Panic, önce Domzale'ye ardından Olimpija'ya transfer oldu. 1.83 boyundaki yıldız adayı, orta sahanın her bölgesinde forma giyebiliyor. Sağ ayağını etkili kullanabilen Panic, şutları ve ara paslarıyla dikkat çekiyor.

Slovenya'nın alt yaş kategorilerindeki milli takımlarında da forma giyen Panic, FIFA kuralları gereği 18 yaşını dolduracağı 27 Ocak 2020'ye kadar Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyemeyecek. İstanbul devleri, Panic'i başka bir takıma kaptırmamak için transferi bir an önce neticelendirmek amacında. (Fanatik)

Etiketler :