Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Steven Caulker transferinde Yunanistan'dan rakip çıktı!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Steven Caulker transferinde Yunanistan'dan rakip çıktı!

Steven Caulker transferinde Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye güçlü bir rakip çıktı. Aktarılan bilgilere göre o kulüp, Steven Caulker'ın son durumunu Bakasetas ve Tzavellas'a sordu. İş

Ajans Beşiktaş - Bir dönem Liverpool, Tottenham gibi kulüplerin de formasını giyen ve son olarak Alanyaspor'da oynayan Steven Caulker, Akdeniz ekibiyle sözleşmesinin bitmesinin ardından gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İSTİYOR

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transferi için girişimerde bulunduğu bilinen 29 yaşındaki başarılı stoper için sarı lacivertlilerin prensipte anlaştığı iddiası gündeme gelmişti.

Şu sıralar tatilde olan Steven Caulker için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından önemli bir iddia daha ortaya atıldı. Yunan medyası konu ile ilgili haberi okuyucularına aktarırken, teklifin ciddi olduğu kaydedildi.

AEK İSTİYOR

 

Sport24.gr'nin haberine göre Steven Caulker'a Yunan ekibi AEK, resmi teklifte bulunacak ve oyuncunun son durumunu için analiz yapıyor.

2 İSME SORDULAR

Öte yandan Steven Caulker transferi için AEK, Trabzonspor'da forma giyen Bakasetas ve Alanyaspor'un oyuncusu Tzavellas'a telefon açtı.

Caulker'ın son durumunu soran AEK yetkilileri, iyi referans alırken önümüzdeki günlerde oyuncunun temsilcisiyle birebir görüşme yapılacağı ifade edildi.

Steven Caulker bu sezon Alanyaspor formasıyla toplam 37 maça çıktı ve 4 gol 2 asist üretti. (Fotomaç)