Beşiktaş ve G.Saray, Origi için karşı karşıya!

Beşiktaş ve G.Saray, Origi için karşı karşıya!

Ara transferda Cenk Tosun'un renklerine katmak isteyen Kara Kartal Liverpool'da gözden çıkartılan Divock Origi için harekete geçecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta tüm gözler ara transfer döneminde yapılacak olan forvet takviyesine çevrilmiş durumda. Negredo'nun ayrılmasının ardından bu bölgedeki boşluğu doldurmakta zorlanan siyah-beyazlılar Ocak ayında kaliteli bir santrfor alarak ikinci yarıda gol yollarında sıkıntı yaşamak istemiyor.

Listesine her gün yeni bir isim eklenen siyah-beyazlı yöneticiler de bu oyuncular üzerinde araştırmalarını yapıyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Everton'a gönderilen Cenk Tosun hâlâ bir numarada. Ama transferi zor, çünkü Everton cephesinden henüz, "Satıyoruz, kiralıyoruz, takım arıyoruz" şeklinde bir açıklama gelmedi.

B PLANI HAZIRLANDI

Bu nedenle "B Planları" üzerinde de çalışmalar var. Hangi oyuncuyla görüşme yapılsa bir yerden sarı-kırmızılıların da teması olduğu ortaya çıkıyor. Son olarak bir süredir Galatasaray'ın takibe aldığı Divock Origi'de aynı durum yaşanıyor. Menajerler inatla Liverpool'da kadro dışı kalan 23 yaşındaki Belçikalı santrfor Origi ismini gündeme getiriyorlar. Sezon başında Alman file bekçisi Karius'u kiralık olarak renklerine katan siyah-beyazlılar, şimdi de son gün sürprizi olarak Divock Origi için teknik direktör Güneş'in raporunu bekliyor.

İngiliz ekibinde rezevr takıma gönderilen genç forvet, özellikleriyle Ada'ya giden Cenk Tosun'a benziyor. (Fotomaç)

Etiketler :