Beşiktaş, Vida için bekleme kararı aldı!

Beşiktaş, Vida için bekleme kararı aldı!

Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in ısrarla istediği Hırvat stoper ile ilgili stratejisini Bursa maçı sonrası şekillendirecek.

Ajans Beşiktaş -  Antalya maçında Pepe-Tosiç uyumundan memnun olan Kartal, Medel’in de alınmasıyla milli araya kadar oynanacak Kasımpaşa ve Bursa maçlarındaki performansa göre transfere karar verecek.

Yeni sezon öncesi kadrosunu Pepe, Negredo, Lens ve Medel ile güçlendiren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş transfer dönemi kapanmadan bir stoper daha alınmasını istiyor. Tecrübeli teknik adamın gündeminin ilk sırasında yeni sezon planlamalarını yaptığı ilk gün olduğu gibi Domagoj Vida bulunuyor.
 
Ancak yönetimin bu oyuncu konusundaki tavrı önce takımın durumunu görmek ve ihtiyaca göre hareket etmek. Kadroda stoper olarak şu an Pepe, Tosiç, Mitroviç ve Medel. Takıma olan katkısı daha ilk maçlardan belli olan Pepe’nin ligin açılış mücadelesi olan Antalya maçında Tosiç’le olan uyumu da başta taraftarlar olmak üzere camiada hemen hemen herkesi memnun etti.
 
YENİ YILDA SERBEST
Portekizli futbolcunun takıma yeni katılan Medel ile nasıl bir uyum yakalayacağı da merak konusu oldu. İşte bu nedenle siyah-beyazlıların bu hafta sonu lige kazanarak başlayan Kasımpaşa ve 3. haftada oynanacak Bursa maçlarında ortaya koyacağı performans büyük önem taşıyor.

31 Aralık 2017’de sözleşmesi sona erecek Hırvat stoper için 4 ay sonra serbest kalacakken bonservis ödemeye sıcak bakmayan siyah-beyazlılar savunma bloğunun beklentileri karşılaması durumunda transferi devre arasına kadar rafa kaldırılacak. Çalışmalar Vida’nın ara transfer döneminde takıma kazandırılması için yeniden planlanacak. (Vatan-Erdal Cömert)

Etiketler :