Beşiktaş, Vodafone Park büyüsünü bozmak istemiyor!

Beşiktaş, Vodafone Park büyüsünü bozmak istemiyor!

Beşiktaş, Vodafone Park'ta yenilmezliğini Avrupa Kupaları'nda da sürdürüyor. Kartal Bayern Münih karşısında da bu seriyi bozmak istemiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Alman devi Bayern Münih'in karşısına çıkacak. Kartal bu maç öncesinde Vodafone Park'ın yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Futbol Arena'nın derlediği habere göre Beşiktaş, 2015-2016 sezonu 2. yarısında Bursaspor karşısında açılışını yaptığı Vodafone Park'ta o yıldan bu yana oynanan maçlarda siyah beyazlı takım sadece bir kez yenildi. 

2016-2017 sezonu 2. yarısında Türkiye Kupası'nda oynanan müsabakada sahasında Fenerbahçe'ye yenilen Beşiktaş bu maç dışında Vodafone Park'ta hiç yenilmedi. 

Süper Lig ve Avrupa Kupası maçlarında Vodafone Park'ta yenilmeme ünvanını sürdüren Beşiktaş, Süper Lig'de tam 39 maçtır yenilmezken, Avrupa Kupalarında da 9 maçtır sahasında yenilmedi.

Vodafone Park'ta oynanan Avrupa Kupası maçları

Beşiktaş Vodafone Park'ta geçen sezon çıktığı Şampiyonlar Ligi maçlarında Dinamo Kiev ve Napoli ile 1-1 berabere kalırken, Benfica'yla da 3-3 berabere kalmıştı. Ardından yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden Beşiktaş sahasında Hopel Beer Sheva'yı 2-1, Olympiakos'u 4-1 ve Lyon'u da 2-1 yenmişti ama Lyon'a aynı maçta penaltılar sonucunda elenmişti. 

Bu sezonki Şampiyonlar Ligi maçlarında Beşiktaş Monaco ve Porto ile sahasında 1-1 berabere kalırken RB Leipzig'i de 2-0 yenmişti. 

Etiketler :