Beşiktaş yeni Mario Gomez'ini buldu

Beşiktaş yeni Mario Gomez'ini buldu

Çin’in Tianjin Teda takımından ayrılan Sandro Wagner, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Bu durum, Beşiktaş ''yeni Mario Gomez'ini buldu'' dedirtti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, golcüsünü buldu. Burak Yılmaz’ın yerine forvet arayan Beşiktaş ''Yeni Mario Gomez’ini'' buldu... Alman golcü Sandro Wagner, siyah-beyazlıların kucağına gökten düştü. Çünkü Burak Yılmaz’ın istenen indirime yanaşmaması yüzünden Beşiktaş alternatif bir isim ararken menajerler kariyerinde Alman Milli Takımı ve Bayern Münih bulunan Sandro Wagner’i önerdi.

32 yaşındaki Alman golcü Bayern’den ayrıldığı dönemde de, Beşiktaş’ın gündemine gelmişti. O dönemde Alman oyuncu yılda 8 milyon euro kazanmayı tercih ettiği için Çin’in Tianjin Teda takımını seçti.

Ancak yaşanan anlaşmazlıklar yüzünden Teda ile sözleşmesini fesheden Wagner, Burak Yılmaz’ın ayrılmak istiyorum dediği gün yönetimin önüne getirildi. Bu sayede yönetim Burak Yılmaz’ın ayrılma talebine çok fazla ses çıkarmadı.

Gelen ilk bilgilere göre Beşiktaş, Wagner’e 1 milyon euro garanti para ve 500 bin euro’luk da sözleşme önerdi. 2 yıllık teklif yaptı. Ancak Beşiktaş’ın esnek olabileceği Wagner’i ikna etmek için 500 bin euro’luk bir esneme gösterebileceği bildirildi. (Fotospor)

Etiketler :