Beşiktaş yeni Pjanic'ini arıyor! Ceyhun Kazancı açıkladı...

Beşiktaş yeni Pjanic'ini arıyor! Ceyhun Kazancı açıkladı...

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, “Transferlerde son saate kadar sürpriz yaşanabilir. Pjanic bizim için büyük şanstı. Transferleri son saniyeye kadar takip etmek gerek” dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta yeni sezonun transferleri için hareketli saatler yaşanacak. Takıma yapılacak olan takviyeler konusunda açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, scout ekibiyle birlikte yurt içi ve dışında birçok oyuncuyu takibe aldıklarını ve kulüplerle de görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Kazancı, “Transferlerde son saate kadar sürpriz yaşanabilir. Miralem Pjanic bizim için büyük şanstı. Bu gibi transferleri son saniyeye kadar takip etmek gerek” ifadelerini kullandı.

ZOR DÖNEMDE KARŞIMIZA ÇIKTI

Kazancı şöyle devam etti: “Beşiktaş Kulübü’nün menfaati için tüm imkanları mızı seferber ettik. Dünyanın içinde bulunduğu ekonomik krizi düşünerek adımlarımızı doğru atmaya çalışıyoruz. Uzun vadeli sözleşme ve imza paraları değil kulübü hedeflere götürecek oyuncular peşindeyiz. Pjanic zor dönemde karşımıza çıktı. Bundan sonra çıkar mı onu da zaman gösterecek. Ama Beşiktaş taraftarları merak etmesinler. Yeni sezonda yüksek hedeflere kupalara ve şampiyonluklara odaklı ekip oluşturma çabasındayız. İngiltere, İspanya ve Almanya’da takip ettiğimiz önemli oyuncularla temaslarımız son dakikaya kadar sürecek.” (Hürriyet - İsmail Er)