Beşiktaş yeni yıldızını buldu! Emirhan İlkhan'ın yerine sürpriz transfer

Beşiktaş yeni yıldızını buldu! Emirhan İlkhan'ın yerine sürpriz transfer

Beşiktaş’da orta saha arayışları hız kazandı. Emirhan İlkhan'ın Torino'yla anlaşması sonrası kurmayların gündemine sürpriz bir ismi aldığı ve transfer görüşmelerinin başladığı öne sürüldü. İşte transfer haberinin detayları...

Ajans Beşiktaş - Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda Emirhan İlkhan'ın Torino'ya gitmesinin ardından devam eden arayışlarda flaş bir gelişme yaşandı. İşte transfer haberinin detayları...

ÖNEMLİ İSİMLER İMZALADI

Beşiktaş'ta kurmaylar Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda takıma önemli isimleri dahil etti. Siyah-beyazlılar; Gedson Fernandes, Jackson Muleka, Emrecan Uzunhan, Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Arthur Masuaku'yu kadrosuna kattı. Süper Lig devinde transfer çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

RIDVAN VE EMİRHAN AYRILDI

Süper Lig devinde altyapıdan yetişen iki genç yıldızla yollar ayrıldı. Rıdvan Yılmaz, Rangers'a transfer oldu. 21 yaşındaki sol bek için İskoçya temsilcisiyle 4 milyon euro artı bonuslar ve bir sonraki satıştan pay karşılığında anlaşma sağlandı. Emirhan İlkhan'ın sözleşmesinde yer alan 4 milyon 500 bin euroluk serbest kalma bedeli Torino tarafından ödendi.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN EMİRHAN AÇIKLAMASI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Torino'ya transferi tamamlanmak üzere olan Emirhan İlkhan'la ilgili açıklamalarda bulundu. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Ahmet Nur Çebi, "’Beşiktaş’ta kalmak istemeyene biz ‘Burada oynayacaksın’ diye ne yalvarırız, ne de başka bir tavır koyarız. Onlar köle değil. Çocukyaşlarından itibaren emek vermişler. 5 yıllık 5 milyon TL kontrat teklif ettik. Bu hiç küçümsenecek bir rakam değil" ifadelerini kullandı.

NADİEM AMİRİ HAMLESİ

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Orta saha transferi konusunda arayışları devam eden Beşiktaş'ta kurmaylar Bayer Leverkusen forması giyen Nadiem Amiri için harekete geçti. Siyah-beyazlıların Alman futbolcu ve Bundesliga temsilcisiyle transfer görüşmelerine başladığı öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Orta sahanın merkezinin yanı sıra hücuma dönük pozisyonda ve sol kanatta da forma giyebilen Nadiem Amiri'nin Bayer Leverkusen'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

ALMANYA'DA YETİŞTİ

Afganistan kökeni de bulunan Nadiem Amiri futbola Almanya'da başladı. Hoffenheim altyapısında yetişen oyuncu 2019-2020 sezonunda Bayer Leverkusen'e transfer oldu. Nadiem Amiri geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Genoa'da kiralık olarak geçirdi. Tecrübeli orta saha Serie A'da 1 asist yaptı. (Milliyet)